top_bg

Cele mai diversificate articole de îmbrăcăminte le vei găsi doar în magazinul nostru, cel mai bun magazin second hand Baia Mare!  
Calitate extra, foarte bună. Haine pentru adulţi şi copii, încălţăminte, poşete, curele, jucării, accesorii, textile pentru decoraţiuni interioare la bucata.

De ce să alegi haine second hand pentru a-ți completa garderoba? Simplu!  

În primul rând faci economie la propriul buzunar, fiindcă ne dăm silința să apreciem produsele la valoarea reală a acestora. Ai șansa ca în fiecare zi să găsești ceva unic la un preț de neegalat pentru un magazin second hand Baia Mare. 

Ce facem diferit petru tine? Prețuri diferite în fiecare zi!

Face parte din mai multe magazine haine second hand din tara. Calitate superioare, de moda, elegante, de marca de Haine de adulti si de copii, haine de hippie, incaltaminte, posete, curele, jucarii, accesorii de haine si accesorii de bucatarie cu preti la bucata.
 
Lunar schimbarea totala a stocului
Zilnic reinnoirea stocului
Lunar o satamana cu reducere

În al doilea rând, atunci când faci cumpărături la cel mai bun magazin second hand Baia Mare, ai garanția calității și siguranța unei varietăți de haine second hand, haine crema second hand și chiar și haine de marcă second hand. În cele din urmă, prin achiziționarea produselor la mâna a doua, contribui la protejarea mediului înconjurător prin reducerea deșeurilor textile. Iar noi punem un mare accent pe protecția mediului!  

Mai jos gasesti orarul magazinului SEKY, de pe Bulevardul București, cel mai iubit magazin haine second hand Baia Mare.

Orar:
  • Luni - Vineri: 9-19
  • Sambata: 9-13
  • Duminica: inchis

Oamenii tind să fie mai apropiați de un anumit brand dacă acesta reprezintă o cauză pe care ei înșiși o susțin. SEKY luptă pentru un viitor mai bun și te îndeamnă să duci o viață mai sustenabilă. 
Cumpărând din acest magazin second hand Baia Mare contribui la un viitor mai curat pentru întreaga lume.

Așa că, nu uita!

Dacă ești în căutare de magazin haine second hand Baia Mare, Seky este partenerul potrivit!

Vrei sa aflii instant de noile promotii?

Aflii noutatile mai repede daca esti abonat. Inscrie-te la newsletter-ul nostru sau lasa-ne numarul tau de telefon, iar noi iti trimitem un mesaj cu promotiile.