top_bg
Cele mai diversificate articole de îmbrăcăminte le vei găsi doar în magazinul nostru, cel mai bun magazin second hand Bistrița!  
Calitate extra, foarte bună. Haine pentru adulţi şi copii, încălţăminte, poşete, curele, jucării, accesorii, textile pentru decoraţiuni interioare la bucata.

De ce să alegi haine second hand pentru a-ți completa garderoba? Simplu!  

În primul rând faci economie la propriul buzunar, fiindcă ne dăm silința să apreciem produsele la valoarea reală a acestora. Ai șansa ca în fiecare zi să găsești ceva unic la un preț de neegalat pentru un magazin second hand Bistrița. 

Ce facem diferit petru tine? Prețuri diferite în fiecare zi!

Calitate superioara, haine la moda, elegante, de marca, imbracaminte pentru adulti si copii, incaltaminte, posete, curele, jucarii, accesorii cu pret pe bucata.
Face parte din mai multe magazine haine second hand din tara.
Lunar schimbarea totala a stocului.
Zilnic reinnoirea stocului.
Lunar o saptamana cu 50% reducere.

În al doilea rând, atunci când faci cumpărături la cel mai bun magazin second hand Bistrița, ai garanția calității și siguranța unei varietăți de haine second hand, haine crema second hand și chiar și haine de marcă second hand. În cele din urmă, prin achiziționarea produselor la mâna a doua, contribui la protejarea mediului înconjurător prin reducerea deșeurilor textile. Iar noi punem un mare accent pe protecția mediului!  

Mai jos gasesti orarul magazinului SEKY, de pe Str. Liviu Rebreanu, cel mai iubit magazin haine second hand Bistrița.

Orar:
  • Luni: 09 - 18:00
  • Marti:09 - 18:00
  • Miercuri: 09 - 18:00
  • Joi: 09 - 18:00
  • Vineri: 09 - 18:00
  • Sambata: 10:00-13:00
  • Duminica: Inchis

Oamenii tind să fie mai apropiați de un anumit brand dacă acesta reprezintă o cauză pe care ei înșiși o susțin. SEKY luptă pentru un viitor mai bun și te îndeamnă să duci o viață mai sustenabilă. 
Cumpărând din acest magazin second hand Bistrița contribui la un viitor mai curat pentru întreaga lume.

Așa că, nu uita!

Dacă ești în căutare de magazin haine second hand Bistrița, Seky este partenerul potrivit!

Vrei sa aflii instant de noile promotii?

Aflii noutatile mai repede daca esti abonat. Inscrie-te la newsletter-ul nostru sau lasa-ne numarul tau de telefon, iar noi iti trimitem un mesaj cu promotiile.