Rólunk - használtruha raktár

A SecondTex az egyik legmeghatározóbb cég lett a használtruha piacán Romániában. Több mint 250 munkatársal dolgozik, napi több tonna ruha feldolgozásával, beárazásával mintegy 10000 négyzetméteres használtruha raktárában. Terméket direkt import útján főleg Angliából, Svájcból, Hollandiából s euróba több országaiból szerzi be, melyet minőség és típus szerint gondosan szelektálja s csomagolja.

Boltjainkat 2018-ban secondtexről SEKY –re változtattuk a szebb design és a hangzatosabb név miatt, valamint ez által is jobban el tudunk különülni nagykereskedelmünktől, ahol en-gros klienseinket szolgáljuk ki, erről több információ itt. A seky boltjaink azokat a magán vásárlókat szolgálja ki, akik saját magukat, családjukat, barátaikat szeretnénk megörvendeztettni néhány jó minőségű, eredeti világmárkájú, divatos és olcsóbb ruhanemüvel, cipőkkel, kiegészítőkkel, lakástextiliákkal s egyebekkel. Boljainkban folyamatosan cserélődik és frissül az áru, így mindig megtalálhatóak a legegyedibb, minőségi, divatos darabok amelyeket csak te hordhatsz egyedül a városban.

Jelenleg 24 boltunk van 8 megyében. A boltok listáját itt találhatod. Mivel a divatosan öltözködő embereknek más és más az igénye, e miatt mi három bolt típust nyitottunk, hogy ki tudjuk elégíteni minnél jobban a vásárlók elképzeléseit. Persze ez nem azt jelenti, hogy a különböző igényű vásárlók ne találnák meg maguknak a megfelelő terméket bármelyik típusú boltunkban.

Ennek megfelelően vannak az esőáras boltjaink, amelyekben minden héten teljesen több ezer s száz kiló új árukészlettet teszünk ki és ez nem minden, hiszen naponta csökkentjük az árakat. Ezekben a boltokban kilóra adunk minden terméket. Az árak nagyon alacsonyak van olyan nap amikor 1 kiló ruha ára 4 lej, ami például tartalmaz 5-6 felnőtt pollót, vagy esetleg 1 nadrágot és 1 cipőt. Ide főleg olyan vásárlókat várunk akik kevés pénzből sok ruhadarabot szeretne venni a mindennapi, kétkezü munkahelyi és otthoni viseletre minden korosztály részére. Ezeket a boljainkat nagy erőszeretettel látogatják viszont eladók is.
Extra boljaink kínálata minőségileg jobb, divatosabb, márkásabb termékeket tartalmaz mint az esőáras boltjaink, igaz kissé drágábbak is. Ideális munkahelyi és minedennapi öltözködésre főleg a középkorosztálynak. Egyes boljaink kilóra mások darabáron adják a különböző termékeket. Ezekben a boltokban Havonta cseréljük a teljes árukészletet, naponta frissítjük, és havonta pár napon akciósan veheted meg a kínálatot.
A krém boljaink csak Angliából származó ruhadarabokat, cipőket s egyébb termékeket kínál. Aki járt már Angliába vagy Londonba különböző szórakozó helyeken, láthatta, hogy mennyire divatosan s elegánsan vannak felöltözve a fiatalok és a középkorosztályúak. Ezeket a ,,csili-vili,, márkás,divatos, elegáns darabokat megtalálhatod ezekben a boltjainkba a legjobb minőségben, esetekben használatlan (cimkés) cikkeket is darabáron. Ezekben a boltokban is Havonta cseréljük több ezer darabbal a teljes árukészletet, naponta frissítjük, és havonta pár napon akciós áron akár fél áron is megávsarolhatod a neked való terméket.
Outlet botjainkba olyan vásárlóknak ajánljuk akik óckodnak a használt ruháktól. Itt teljesen új világmárkajú termékek vannak darabáron. Havonta akciózunk és napota frissítjük az készletet. A boltok akcióit itt, találhatja.

Szeretettel várunk boltjainkban. Ha akcióinkról szeretnél tudni, kérlek kövesd webb Facebook oldalunkat, illetve fel is iratkozhatsz, hogy sms-ben küldjük legújabb ajánlatunkat s akcióinkat itt lehet feliratkozni.